Miracle - Guy Swinnen, Buls & Piedfort

GUY SWINNEN, BULS & PIEDFORT

24/04/2025

Leietheater Deinze

Enkel zitplaatsen

Aanvang : 20:00

Deuren zaal : 19u30

Bar foyer : 19u00

 

 

 

Goeie songs blijven overeind wanneer ze tot hun naakte essentie worden herleid, maar ietsje meer aankleding maakt ze sexy. De naakte waarheid komt van Guy Swinnen zelf, met meer dan veertig jaar songschrijverschap op de teller, zowel solo als met de legendarische The Scabs. Met zijn onafscheidelijke akoestische gitaar en zijn unieke, herkenbare stem die er na zovele jaren rock & roll alleen maar puurder is op geworden.

Bart Buls is al van in het begin van Guy’s solocarrière een vaste sidekick. Of het nu zijn aan Cash verwante stemgeluid, zijn basgitaar of zijn bariton akoestische gitaar is, de diepe tonen komen steevast van hem.

Multi instrumentalist David Piedfort zorgt met stem, dobro’s, lapsteels, 12-strings en alles wat ook maar snaren heeft voor de extra aankleding.

Bart Buls en David Piedfort zullen bij een aantal mensen trouwens nog een belletje doen rinkelen want dit zijn de 2 frontmannen van Cooking with Knopfler die eerder dit jaar een fantastisch concert gaven in het Leietheater.

Voor de fans van The Scabs, Neil Young, Johnny Cash, Bob Dylan,...TPL_POPUP_LOADING
TPL_POPUP_LOADING