Miracle - Fun Lovin' Criminals

FUN LOVIN' CRIMINALS

RUDEBOY plays URBAN DANCE SQUAD

30/11/2024

Brielpoort Deinze

Enkel staanplaatsen

Aanvang : 20:00

Deuren zaal : 19u00

Deuren VIP: 18u00

VIP 

 

DOUBLE BILL MET RUDEBOY plays URBAN DANCE SQUAD

 Fysieke tickets zijn te bekomen bij Belcoprint, Tolpoortstraat 3, Deinze of bij Elektro MAC, Markt 108, Deinze (enkel cash)

 Gelimiteerd aantal rolstoelplaatsen beschikbaar - maximaal 1 begeleider per rolstoelgebruiker toegestaan 

Een VIP-ticket geeft u toegang tot de VIP-lounge en het buffet op de mezzanine. Het concert volgt u vanop de mezzanine of tussen de andere bezoekers. Meer informatie omtrent het VIP-arrangement vindt u via deze LINK

 

De aanstekelijke mix van filmische hiphop, rock-'n-roll, blues-jazz en latin-soul van Fun Lovin' Criminals barstte in 1996 los in de New Yorkse muziekscene met de release van het wereldwijde meermaals platina debuutalbum 'Come Find Yourself' op EMI Records. Hun debuutsingle 'Scooby Snacks', beroemd vanwege het samplen van Tarantino-films zoals Reservoir Dogs en Pulp Fiction, stond 17 weken in de Billboard chart en bereikte al snel de gouden status in de VS.

De band werd een internationale hit en vestigde zich in de UK, waar hun multi-platina debuutalbum 'Come Find Yourself' maar liefst twee jaar in de UK album chart stond. FLC speelde een beruchte rauwe set op het beroemde Pyramid hoofdpodium op Glastonbury '99 en de rest - zoals ze zeggen - is geschiedenis.

De huidige line-up van de band:
- Brian Fast Leiser: leadzang, bas, toetsen en blazers.
- Frank Benbini: drums, percussie en zang.
- Naim Cortazzi: guitaar en zang.

 TPL_POPUP_LOADING
TPL_POPUP_LOADING