Over Miracle

Over Miracle

 

Miracle vzw is ontstaan vanuit de ambitie om Deinze terug op de kaart te zetten als concertstad. Deinze heeft immers een rijke geschiedenis op dit vlak met concerten van o.a. U2, Simple Minds, Dire Straits en vele andere wereldbands.

We zijn er ons van bewust dat dit niet meer haalbaar is in een tijd waar dergelijke bands ganse voetbalstadia laten vollopen, maar we zijn er wél van overtuigd dat we in de Brielpoort met succes concerten kunnen organiseren voor de betere Belgische band én ook wel voor bepaalde internationale artiesten. Niet iedereen rijdt immers naar Brussel of Antwerpen om een concert mee te pikken.

De Brielpoort is de ideale plaats om mensen uit Oost- en West-Vlaanderen de kans te bieden om een kwalitatief concert mee te pikken dicht bij huis. De goede ligging en bereikbaarheid van De Brielpoort speelt op dat vlak sterk in ons voordeel.

 


JANEZ DETD. - 25K SHOW

JANEZ DETD. 25K SHOW

07/03/2020

Brielpoort Deinze 

21u

 19u30

 

Gewoon ticket = 25 euro (excl. 2,5 euro ticketingkost)

Golden ticket (Limited VIP-access) = 60 euro (excl. 2,5 euro ticketingkost) => klik hier voor meer info

Deelnameformulier ontvang je ter plekke, na het inscannen van je ticket. Indienen kan van 19.25u tot uiterlijk 20.25u

 

Janez Detd. blaast 25 kaarsjes uit en viert dit met een uniek concert.

De binding tussen band en fans was altijd al erg nauw en de band wil graag iets terug geven. Veel meer dan een reünieshow. Veel meer dan zomaar een klein presentje of een gebaar. De band zal een 'gouden jubileum concert' spelen met 25 nummers; één nummer voor elk jaar.

Om hun gouden hart en punkrockspirit te tonen willen ze die avond 1 fan naar huis sturen met een klomp goud ter waarde van 25.000 euro.

 

 

 

 

 

Clouseau │ Tweesprong

Clouseau │ Tweesprong

30/05/2020

 Brielpoort Deinze 

20:00

 deuren 19:00

 

Schrijf je in op onze wachtlijst door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met vermelding van het aantal tickets dat je wenst.

Als er plaatsen vrijkomen zullen we jou contacteren.

 

=> enkel staanplaatsen

=> gelimiteerd aantal rolstoelplaatsen (hiervoor dient een speciaal ticket aangekocht te worden) - 1 begeleider per rolstoelgebruiker toegestaan

 

Drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd “Tweesprong” (release: 8 november via Warner Music) én een nieuwe tournee waarmee ze halt zullen houden in Vlaanderen en Nederland! Samen met hun band, zullen Koen en Kris Wauters nieuw werk en natuurlijk ook alle hits aan hun fans presenteren.

Voor het nieuwe album ‘Tweesprong’ besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid - alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op “Tweesprong”.

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op “Tweesprong” en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je - Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze. 

Clouseau koppelt de release van “Tweesprong” aan een uitgebreide tournee die doorheen gans Vlaanderen en Nederland reist. In Deinze zullen Koen en Kris live te zien zijn op zaterdag 30 mei 2020.

 

 

Clearwater Creedence Revival

Clearwater Creedence Revival

 

20/11/2020

Leietheater Deinze 

20u00

19u00

Het is in 2020 precies 50 jaar geleden dat Creedence Clearwater Revival (CCR) hun twee beste albums uitbrachten: Cosmo’s Factory en Pendulum . Deze twee albums bevatten nagenoeg alle grote CCR hits als bijv. Up Around the Band, Travelin’Band, Who’ll stop the Rain, Hey Tonight, Have you ever seen the Rain, Molina en vele andere schitterende songs.

De Britse gelegenheids- en All Stars band Clearwater Creedence Revival zal deze twee albums in z’n geheel komen vertolken.

De band bestaat uit:
- Peter Barton (ex The Animals)
- Graham Pollock (ex The Hollies)
- Alan Sagar (Slack Alice)
- Geoff Hammond (ex Denny Laine Band (Paul McCartney’s Wings)

 

 

Contacteer Miracle

Contacteer Miracle vzw

 

Miracle vzw

Koningin Astridstraat 39

9800 Deinze

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Brielpoort Deinze

Lucien Matthyslaan 9

9800 Deinze

 

CC Palace

Markt 32

9800 Deinze

 
 Loading...
Loading...