Miracle - The Rolls

The Rolls

 

06/02/2021

In uw kot 

20u00

19u30

Ticketprijs : 6 euro (een extra vrije gift is welkom).

Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met vermelding van jouw naam. Wij bezorgen u op basis hiervan de betalingsgegevens. De dag van de live-stream bezorgen we jou de link.

The Rolls zijn ontstaan als een tribute-band voor dichter-schrijver Charles Bukowski, 25 jaar na zijn overlijden in maart 1994. Ze spelen eigen composities met songteksten opgebouwd uit quotes en gedichten van Charles Bukowski. Liedjes over schrijven, drinken, vrouwen, katten, klassieke muziek, paardenwedrennen…de dood….muzikaal te situeren rond de vijver waarin JJ Cale en Johnny Cash ook kwamen vissen.

In de lente van 2020 verschijnt het eerste album van The Rolls: ‘Happy’. Dit keer met teksten van de leadzanger Derek. Naast Derek is Bruno Deneckere de gedroomde gitarist voor deze band. Ze kennen mekaar al bijna 30 jaar, speelden op mekaars platen en in vele projekten zoals Dylantributes en het Gentse muzikantencollectief Het Gespuis, maar voor The Rolls gaan ze beide voor het eerst met electrische gitaren aan de slag. Bassist Mario Vermandel en drummer Tony Gyselinck spelen al sedert de jaren ‘80 samen in vele bluesbands and jazzcombo’s en begeleiden toppers als Roland Van Campenhout, Steven Debruyn, Rony Verbiest, Jan De Wilde…

Een eerste singletrack ‘Warm Dad’ uit het album ‘Happy ’ is een duet met Vito, de zoon van Derek. Vito assisteerde ook bij de albummix, aan de zijde van Peter Desmedt in Studio Ledeberg in Gent. The Rolls zijn geen jonge veulens meer, maar wel ervaren ratten waar het aanstekelijke speelplezier nog steeds vanaf druipt. They want you to have a good time while they are having a good time!!!! 

 

 



TPL_POPUP_LOADING
TPL_POPUP_LOADING