Clouseau │ Tweesprong │Extra Info

25/09/2020

 Brielpoort Deinze 

20:00

 deuren 19:00

Beste fan,

Omwille van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd er besloten om de uitverkochte Tweesprong tournee van Clouseau uit te stellen naar later dit jaar. Daaronder valt ook het concert in Brielpoort Deinze van 30 mei 2020.

Gelukkig werd er ondertussen een nieuwe datum gevonden voor het concert én blijven je oorspronkelijke ticket(s) gewoon geldig voor de nieuwe datum op vrijdag 25 september 2020. Je hoeft voor de rest dus geen verdere actie te ondernemen.

Dit is de officiële bevestiging, in het kader van het ministrieel besluit van 20 maart 2020 n.a.v. de coronacrisis, dat jouw ticket(s) geldig blijven voor het concert van Clouseau in Brielpoort Deinze op vrijdag 25 september 2020 zonder enige bijkomende kosten.

Alleen als je verhinderd bent op de nieuwe datum, kan je binnen 30 kalenderdagen na publicatie van dit bericht (op 31/03/2020) om een terugbetaling vragen.

 

Wat zijn de voorwaarden?  

  • Vanaf het ontvangen van deze mail krijg je 30 kalenderdagen om een terugbetaling aan te vragen.
  • Ziekte wordt zoals ook gebruikelijk buiten coronatijden niet aanvaard als reden voor een terugbetaling. Als je een annulatieverzekering hebt afgesloten, kan je daarop een beroep doen.
  • Je aanvraag wordt gestaafd met geldige bewijsstukken (zoals bijvoorbeeld de reservatiebevestiging van een reis).
  • Enkel de oorspronkelijke ticketkoper kan een terugbetaling aanvragen.

 

Hoe vraag ik mijn terugbetaling aan?

Stuur je aanvraag tot een terugbetaling binnen 30 kalenderdagen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de volgende informatie:

  • Naam van de ticketkoper.
  • Reserveringsnummer.
  • Aantal tickets waarvoor je een terugbetaling wenst.
  • Het rekeningnummer waarop de terugbetaling moet gebeuren.
  • Een geldig bewijsstuk om je terugbetaling te staven.

Greenhouse Talent zal jouw aanvraag binnen 90 kalenderdagen verwerken. Als je aanvraag wordt aanvaard, ontvang je de terugbetaling binnen drie maanden na de opheffing van deze uitzonderlijke maatregel (op dit ogenblik voorzien op 20 juni 2020). Je ontvangt vanzelfsprekend ook een bericht via mail als je aanvraag niet wordt aanvaard.

In tussentijd bedanken we je voor je geduld en begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Stay safe!

 

Vriendelijke groeten,

Miracle vzw & Greenhouse Talent

 

 Loading...
Loading...